Troeven

Licht…

Wonen in één van de 29 doorzonappartementen of 5 penthouses van Helvetica, betekent elke dag genieten van een tijdloze en moderne omgeving. Grote glaspartijen sieren elke leefruimte, en een schuifraam dat uitgeeft op het terras creëert een inspirerende verbinding tussen binnen en buiten.

Verbinding tussen binnen en buiten
Hoogwaardige materialen

Lucht…

Beide gebouwen bevatten inpandige en uitpandige terrassen, met een piekfijne afwerking en een zuid- of zuidwestgerichte oriëntatie voor nog meer luxe. Deze aandacht voor kwaliteit zet zich binnen verder: we kiezen exclusief voor hoogwaardige materialen van Europese afkomst, voor esthetisch én functioneel het beste eindresultaat.

…en leven

Met hoogrendementsglas streven we naar thermisch en akoestisch comfort. Hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen en warmterecuperatie, dragen bij aan het bijna-energieneutrale karakter van de woningen. En de rest van de inrichting? Die laten we aan jou over! In geselecteerde toonzalen kies je, met hoge afwerkingsbudgetten, zelf je keuken, sanitaire toestellen, deuren, vloeren, wandbekleding, etc. en maak je van je huis een “thuis”.

Hernieuwbare energiebronnen
 • Onze Troeven
 • Duurzaam En Doordacht
 • Waar Stad En Natuur Samenkomen
 • Helvetica Beringen 5
 • Ons Aanbod
 • Helvetica Beringen 1
  Rijke stadscultuur

  Samen genieten
  in het groen

  Sommige appartementen hebben niet één maar twee terrassen, en woningen op het gelijkvloers beschikken over een terras én eigen tuin. Maar ook op de groene binnenplaatsen, die door een wandelpad verbonden zijn, of bij de petanquebaan is het aangenaam vertoeven – alleen of met je nieuwe buren! Een ruime ondergrondse parkeerplaats, 38 private bergingen en 3 handige fietsenstallingen maken het plaatje compleet.